EERSTE SPONSOREN ZIJN BEKEND!

PUTTEN | De eerste sponsoren hebben zich al weer aangemeld. Sommigen zij een bekend gezicht en anderen zijn nieuw. Zo is ook dit jaar Broekhuis Auto weer van de partij en ook Bouwbedrijf de Bruin Putten is een vast gezicht. Berendsen & Slump heeft zich ook weer aangemeld voor de vijfde editie van de Haringparty.

Nieuw dit jaar zijn Stad in Bedrijf en IF-TV Producties als mediapartners. Stad in Bedrijf zal in het magazine van maart een artikel wijden aan de Harinparty, zodat ook alle ondernemers in de regio kennis kunnen maken met de Haringparty Putten. IF-TV Producties zal dit jaar het video gedeelte geheel kosteloos op zich nemen. Op de dag zelf zal er zelfs worden gevlogen met een drone. Uiteraard is de BDU vaste mediapartner die een gratis vermelding plaatst in de lokale krant. Megadruk zal dit jaar het drukwerk verzorgen. Sponsoren kunnen ook eventueel terecht voor flyers of een banner die ze kunnen inzetten tijdens de Haringparty.

Wilt u de bezoekers van de Haringparty Putten op een leuke manier kennis laten maken met uw bedrijf of dienst? Neem dan vrijblijvend contact op Hanneke Grevengoed – de Swart via 06 – 30 71 73 60 of Robert Kerssies via 088 – 781 00 26. Aanmelden kan tot 15 mei.

Op de pagina van Sponsoren vindt u een overzicht van wie dit jaar de drijvende kracht zijn achter de Haringparty Putten.

CONTACT